Македонија

Утре едочасовен прекин на сообраќајот на патот Охрид-Кичево

Утре едочасовен прекин на сообраќајот на патот Охрид-Кичево

На патниот правец А2Е, Охрид-Кичево, кај делница Подвис – Пресека, утре, од 16 до 17 часот, ќе се изведуваат градежни работи за минирање.

Автомото сојузот на Македонија соопшти дека додека трае минирањето делницата ќе биде затворена за секаков вид сообраќај.

Градежни работи со минирање на патот Охрид-Кичево, на делницата Пресека Врбјани, се најавени за денеска од 15 до 16 часот.