сабота, 19 август 2017  |  Вести денес: 0

Утре годишно обраќање на претседателот Иванов

Претседателот на Република Македонија Ѓорге Иванов утре ќе го одржи своето годишно обраќање, соопшти неговиот кабинет.

иванов

Поврзани вести

Годишното обраќање наместо во Собранието на Република Македонија ќе биде од кабинетот на Иванов, бидејќи новиот собрански состав се уште не е конституиран.

Најчитани вести