Македонија

Утре и задутре едночасовен прекин на сообраќајот на патот Кичево – Охрид

Утре и задутре едночасовен прекин на сообраќајот на патот Кичево  – Охрид
Прекин на сообраќајот на патот Кичево–Охрид

На 25.06.2015 и 26.06.2015 (четврток и петок) на патниот правец  А2 Кичево – Охрид кај месноста Лавчанско речиште сообраќајот ке биде во прекин од 16.00-17.00 часот поради изведување градежни работи (минирање), соопштуваат од ЈП Македонијапат.