Македонија

Утре ќе нема вода во Маџар Маало

Утре ќе нема вода во Маџар Маало

ЈП Водовод и Канализација ги известува граѓаните дека на ул. Tитовелешка бр.85 во Општина Центар, поради уличен дефект од Ф-80 мм, прекинато водоснабдување ке имаат корисниците од Маџар Маало од 09:30 часот до санирање на дефектот.