Сите - Македонија

Утре корисниците од Горно Соње два часа без струја

Утре корисниците од Горно Соње два часа без струја

Од ЕВН Македонија АД извести дека на ден 04.08.2017 година (петок) без електрична енергија ќе останат.

Во периодот од 09.00 до 11.00 часот, објектот на фабриката за пластика Дијагоналапласт, корисниците од село Горно Соње, објектот на општина Сопиште, викенд куќите во место викано Коштан, како и воените објекти над општина Сопиште.