Македонија

Утре краткотраен прекин на сообраќајот на патот кај Пресека и Врбјани

Утре краткотраен прекин на сообраќајот на патот кај Пресека и Врбјани

Прекин на сообраќајот на патот Кичево Охрид помеѓу планинскиот превој Пресека и село Врбјани ќе има утре помеѓу 12 и 14 часот.

Прекинот ќе биде поради извршување градежни работи на патот.