Македонија

Утре неработен ден за граѓаните од исламска вероисповед

Утре неработен ден за граѓаните од исламска вероисповед
Утрешниот ден, 24. септември е неработен за граѓаните од исламска веоисповед во Република Македонија по повод Курбан Бајрам.
Од Министерството за труд и социјална политика на граѓаните од исламска вероисповед им го честитаат празникот Курбан Бајрам.