четврток, 27 јули 2017  |  Вести денес: 49

Утре и понеделник неработни денови

неработен ден

Последни вести

Министерството за труд и социјална политика информира дека четврток, 8 Септември 2016 година е неработен ден за граѓаните на Република Македонија.

За граѓаните од муслиманската вероисповед во Република Македонија, неработен ден е понеделник, 12 септември, првиот ден на Курбан Бајрам.

Најчитани вести