Македонија

Утре прекин на сообраќајот на Пресека

Утре прекин на сообраќајот на Пресека

На патниот правец Кичево-Охрид, кај Пресека утре сообраќајот ќе биде во прекин во траење од два часа.

Прекинот, од 14 до 16 часот е заради изведување градежни работи на патот, односно минирање.