Македонија

Утре се отвора Аквапаркот во Скопје

Утре се отвора Аквапаркот во Скопје

Утре стартува годинешната сезона на Аквапаркот во спортскиот центар „Борис Трајковски“.

Цените се исти и оваа година, 300 денари, а семејниот пакет за четири лица ќе чини 1.000 денари.

Аквапаркот ќе работи секој ден, од 10 до 22 часот.