петок, 21 октомври 2016  |  Вести денес: 33

Утре се отвора градинката во Министерството за финансии

Градинката ќе биде наменета за децата на вработените во министерството.

Утре се отвора градинката во Министерството за финансии

Утре се отвора градинката во Министерството за финансии

Последни вести

Утре се отвара првата градинка во државна институција во Министерството за финансии. Градинката ќе се вика Мини фини буџетчиња. Името доаѓа како кратенка од Министерство за финансии и д зборот буџет.

Ќе биде наменета за децата на вработените во министерството.

Просторот за децата е опремен со набавено најсовремени реквизити и модерна опрема.

gradinka-3

gradinka-2

Gradinka-1

 

Фото: Е-магазин

Најчитани вести