Балкан

Ужас: Тинејџер си го усмртил другарот со пиштол

Ужас: Тинејџер си го усмртил другарот со пиштол

Тинејџер го застрела својот другар. До трагедијата навоно дошло наводно случајно.

Според податоците на српскиот Ало, се работи за 17-годишно момче кое го усмртило својот 19-годишен другар во својата куќа.

Повеќе информации се очекуваат во текот на денот.