Балкан

Ужас: Заспал пијан, кучиња скитници му ја изеле главата!

Ужас: Заспал пијан, кучиња скитници му ја изеле главата!

Тибор Дарбош (54) пијан заспал во своето засолниште, а се претпоставува дека неговото тело од “засолништето“ од гума во кое што спиел во изминатите месеци го извлекле кучиња скитници и му ја изеле главата.

Вистинскиот ужас го затекнале жителите на Бојмок во близина на Суботица на 2 ноември во раните утрински часови.

Безживотното тело на Тибор Дарбош (54) кое го распарчиле кучињата скитници е пронајдено на улицата Марк Орешковиќ ! Според известувањето на медиумите и првите неофицјални иформации несреќниот човек пијан заспал во своето засолниште, а се претпоставува дека неговото тело од “засолништето“ од гума во кое што спиел во изминатите месеци го извлекле кучиња скитници и му ја изеле главата.

Никој од мештаните не беше расположен да зборува за Тибор, а убид на лице место извршила полицијата и судските органи. Телото на веќе починатиот е испратено на Институтот за судска медицина во Нови Сад.

Овој е втор ваков случај во Бајмок, првиот се случил на 7 декември 2011 година кога кучиња скитници го изеле телото на Радојко Митровиќ (64).