Магазин

ВИДЕО: Дувна ветер и го откри лицето на Сиа!

ВИДЕО: Дувна ветер и го откри лицето на Сиа!

Благодарение на ветерот публиката во Колорадо имаше можност да види ретка сцена – лицето на Сиа!

Пејачката што дури и на кон цертите настапува со перика ја изведуваше нумерата „ Alive“, а ветерот дувна и го откри нејзиното лице!

sia-alive

Пејачката претходно говореше дека не сака да биде позната по изгледот, туку дека сака луѓето да ја препознаваат по гласот и по песните….