сабота, 22 октомври 2016  |  Вести денес: 23

В петок отворени денови со Катастар во Кисела Вода

kkatastarrr

Последни вести

Општина Кисела Вода во соработка со Агенцијата за катастар на недвижности ги известува жителите од ова подрачје дека во петок,  во Големата сала на општината ќе се одржат „Отворени денови со Катастарот”.

-Сите граѓани кои имаат прашања за конкретни предмети, барања за појаснувања на постапки и потребна документација за впишување имоти за легализација, приватизација на дворни места и за други работи во надлежност на катастарот, во петок од 9 до 17 часот ќе можат, во својата општина, да се консултираат и да побараат одговори од стручните служби на Катастарот, стои во соопштението од Кисела Вода.

Најчитани вести