петок, 28 октомври 2016  |  Вести денес: 37

В понеделник без вода селото Добри Дол

Поради чистење и хлорирање на левата комора од резервоарот во селото Добри Дол, жителите на селото в понеделник ќе останат без вода во 9 часот.

без вода

Последни вести

Поради чистење и хлорирање на левата комора од резервоарот во селото Добри Дол, зафат што ќе го врши ЈП Водовод и канализација – Скопје, жителите на селото в понеделник ќе останат без вода во 9 часот.

Водата повторно ќе биде пуштена по завршувањето на зафатот, информира Регионалниот центар за управување со кризи на град Скопје.

Најчитани вести