Македонија

В сабота без струја неколку улици во Чаир

В сабота без струја неколку улици во Чаир

Регионалниот центар за управување со кризи на Град Скопје, ги известува граѓаните  дека поради технички зафати во електро-системот  без електрична енергија ќе останат во сабота ќе останат неколку улици во Чаир.

Од 8:30-14:30 без електрична енергија ќе останат улиците со број 124 и 125, а од 8:30-12:00 улицата „Петре Ѓеорѓиев“.