Македонија

Вајгл доаѓа во Скопје

Вајгл доаѓа во Скопје

Европратеникот и известувач за Република Македонија во Европскиот парламент, Иво Вајгл денеска доаѓа во Скопје, за лично да види каде е застојот во спроведувањето на договорот од Пржино.

Планирано е Вајгл да…