Македонија

Вака се сака Македонија: Развиорено македонското знаме на Порта Македонија

Вака се сака Македонија: Развиорено македонското знаме на Порта Македонија

Порта Македонија вешерва беше „обоена“ со огромно македонско знаме.

zname (1) zname1 zname-porta-makedonija2-1 zname3

Огромно македонско знаме се пушти врз Порта Македонија, испраќајќи моќна порака: „Порта Македонија“ е симбол на историските борби и победи на Македонија и македонскиот народ.