Македонија

Вандалите на СДСМ и СОРОС продолжуваат да го уништуваат Скопје (ФОТО)

Вандалите на СДСМ и СОРОС продолжуваат да го уништуваат Скопје  (ФОТО)
Вандалите на СДСМ и СОРОС продолжуваат да го уништуваат Скопје
Вандалите на СДСМ и невладините организации на соросовата фондација во земјава проодолжуваат да го сквернават и уништуваат главниот македонски град.

На денешниот протест на опозициските поддржувачи може да се забележи значително намалена поддршка во однос на претходните денови.

При налетот на толпата вандали покрај „Порта Македонија“ и споменикот на Прометеј настрадаа и други спомен обележја.

saren-4

saren-3

saren-1