среда, 24 мај 2017  |  Вести денес: 0

„Вечер“: Најмалку 100-тина Македонци се во Ница и околината

Најмалку 100-тина Македонци се во Ница или околината, но немаме информации за евентуални жртви, објави весникот „Вечер“.

nica-3

Поврзани вести

Најмалку 100-тина Македонци се во Ница или околината, но немаме информации за евентуални жртви, објави весникот „Вечер“.

Преку социјалните мрежи јавуваат дека се во зоната на нападот, но дека се живи и здрави.

Најчитани вести