четврток, 23 март 2017  |  Вести денес: 44

Вечерва четири трибини на ВМРО – ДПМНЕ

Во организација на ВМРО-ДПМНЕ денес ќе се одржат четири трибини како дел од кампањата „На Македонија и треба твојата идеја“.

idei-bitola

Поврзани вести

Во организација на ВМРО-ДПМНЕ денес ќе се одржат четири трибини како дел од кампањата „На Македонија и треба твојата идеја“.

Првата трибина ќе се одржи во 17:30 часот во Домот на култура во Дебар, втората трибина ќе се одржи во 20:30 часот во Дом на култура  во Ростуше.

На овие две трибини ќе присуствуваат и ќе се обратат високи претставници на ВМРО-ДПМНЕ предводени од Владо Мисајловски.

Третата трибина ќе се одржи во 17:30 часот во Пласница, а четвртата трибина ќе се одржи во 20:30 часот во Дом на Културата во Долнени.

На овие две трибини ќе присуствуваат и ќе се обратат високи претставници на ВМРО-ДПМНЕ предводени од Никола Тодоров, член на Извршниот Комитет на ВМРО-ДПМНЕ.

Најчитани вести