петок, 28 октомври 2016  |  Вести денес: 66

Вечерашниот народен собир доби поддршка и од спортистите

atanas

Последни вести

Низа јавни личности изразуваат поддршка за народниот собир кој ќе се одржи вечер пред Собранието на Република Македонија.

Покрај актерите, големиот број уметници, поддршка на собирот дадоа и спортистите. Кајакарот Атанас Николовски и фудбалерот Панче Ќумбев го поддржаа вечерашниот собир и го најавија своето присуство на истиот.

kumbevpancee

Најчитани вести