Македонија

Вечерва седница на централниот комитет на ВМРО-ДПМНЕ

Централниот комитет на ВМРО-ДПМНЕ вечерва со почеток во 19:30 ќе одржи седница.

Се очекува на седница да се дискутира за актуелната состојба во државата. На седницата се очекуваат и заклучоци и насоки како партијата да дејствува во идниот период по однос на актуелните прашања, како и договорот од 2 јуни.