Македонија

Велешани порачаа: Избори на 5. јуни!

Велешани порачаа: Избори на 5. јуни!

Огромен број на велешани денеска дадоа поддршка на Граѓанското движење за одбрана на Македонија.

ГДОМ денеска одржува граѓански собир во Велес кој го поддржаа голем број на велешани.

veles3

Тие бараат одржување на избори на 5 јуни и завршување на кризата во Македонија.