Македонија

Велешани порачуваат: Со избори да ја одбраниме Македонија

Велешани порачуваат: Со избори да ја одбраниме Македонија

Како дел од народниот собир во организација на Граѓанското движење за одбрана на Македонија, велешани порачаа дека избори на 5-ти јуни мора да има.

Со тоа, велат граѓаните на Велес, народот ќе си го каже своето и ќе си ја одбрани државата од деструкциите на СДСМ.

veles2-06-gdom