четврток, 27 јули 2017  |  Вести денес: 49

Велигденски јајца без боја

Најтешко при фарбањето јајца пред Велигден е да ја заштитите и куќата и децата и себе чисти. Од многуте бои некоја сигурно ќе се истури, а да не зборуваме за дамките на облеката.

unikatno-dekorirani-jajca22

Поврзани вести

Но во името на празникот сето тоа може да се издржи. Меѓутоа доколку сакате оваа година да имате различни јајца, заборавете на бојадисувањето. Еве неколку одлични идеи за декорација кои не ги вклучуваат во себе традиционалните бои за јајца.

Претворете ги јајцата во херои или пак направете си весела фарма. Ви требаат само неколку конци, ткаенина и фломастери.

Декорација од конци и од панделки

На тој начин јајцата стануваат многу ефектни, а декорацијата може да ја направи и вашето дете.

Малку сјај за празничното расположение

Во секоја куќа со дете има и по еден комплет фломастери.токму тие ќе ви помогнат во работата за оваа опција на декорација.

Пролетни јајца

Најчитани вести