среда, 28 јуни 2017  |  Вести денес: 2

Велигденски воз на Македонски Железници АД

Македонски Железници Транспорт АД денеска на Железничката станица во Скопје ќе го промовира тематскиот Велигденски воз.

nov-voz-bitola2-640x427

Поврзани вести

Македонски Железници Транспорт АД денеска на Железничката станица во Скопје ќе го промовира тематскиот Велигденски воз.

Возот, како што соопштуваат од претпријатието, ќе сообраќа во празничните денови со тематски содржини соодветни на празничните денови.

Најчитани вести