петок, 21 јули 2017  |  Вести денес: 1

Велиновска го одбила Верушевски за објавување на снимки

Во емисија „Во Центар“’ Мирка Велиновска и Васко Ефтов зборуваа за повеќе теми, меѓу кои и за работењето на Зоран Верушевски.

verusevski_zoran

Последни вести

Во емисија „Во Центар“’ Мирка Велиновска и Васко Ефтов зборуваа за повеќе теми, меѓу кои и за работењето на Зоран Верушевски.

Јас бев кај него во стан на негов повик. Да разговара со мене да ми дал некакви материјали. Во присуство на жена му и помалото синче, одгледав избор кој го направил тој, снимки, аудио, визуелни, комбинирани, каде ми покажа со што располага и ми ги понуди да ги објавувам во Фокус. Не ми падна на памет, од таму излегов шокирана, добив моментална амнезија, рече новинарката.

Најчитани вести