Македонија

Велиновска: Заев е чистокрвен производ на Црвенковски

Велиновска: Заев е чистокрвен производ на Црвенковски

Зоран Заев е чистокрвен производ на Бранко Црвенковски, рече Мирка Велиновска која беше гостин во емисијата „Во Центар“ на Васко Ефтов.

Лејки како Заев и Катица Јанева не ги праќаат ни на обука ни на тренинг. Тие имаат нефункционален мозок. Одлично служат за еднократна употреба. Не се ни свесни каде се, кои се, за што се ангажирани. Така е избрана Јанева, така е избран овој. Одговорноста на тој што го избра е многу голема. Не го избраа Американците, ја видоа понудата која е, кој го произведе. Зоран Заев е чистокрвен производ на Бранко Црвенковски, рече новинарката.