Македонија

Вељаноски ќе се сретне со заменик-претседателот на Виетнам

Вељаноски ќе се сретне со заменик-претседателот на Виетнам

Претседателот на Собранието на Република Македонија Трајко Вељаноски денеска ќе оствари средба со заменик претседателот на Социјалистичка Република Виетнам, Нгујен Ти Доан.