Македонија

Вељаноски на средба со парламентарниот заменик МНР на Јапонија

Вељаноски на средба со парламентарниот заменик МНР на Јапонија

Претседателот на Собранието, Трајко Вељаноски денеска во 14 часот, ќе има средба со Такао Макино, парламентарен заменик министер за надворешни работи во Министерството за надворешни работи на Јапонија.