понеделник, 24 јули 2017  |  Вести денес: 64

Вељаноски приреди Ифтар вечера по повод Рамазанските пости

Ифтар вечерата се одржа во Банкет сала во Собранието на Република Македонија.

veljanoski-iftar

Последни вести

Претседателот на Собранието Трајко Вељаноски вечерва приреди Ифтар вечера по повод Рамазанските пости.

Ифтар вечерата се одржа во Банкет сала во Собранието на Република Македонија.

iftar-veljanoski

Најчитани вести