понеделник, 24 октомври 2016  |  Вести денес: 0

ФОТО: Вељаноски приреди ифтар вечера по повод Рамазанските пости

Вељаноски приреди ифтар вечера по повод Рамазанските пости

Вељаноски приреди ифтар вечера по повод Рамазанските пости

Поврзани вести

Претседателот на Собранието на Република Македонија,  Трајко Вељаноски вечерва во Малиот свечен салон во Собранието на Република Македонија приреди Ифтар вечера по повод Рамазанските пости.

 

veljanoski-priredi-iftar-vecera-po-povod-ramazanskite-posti-1

Вељаноски приреди ифтар вечера по повод Рамазанските пости

Вељаноски приреди ифтар вечера по повод Рамазанските пости

Вељаноски приреди ифтар вечера по повод Рамазанските пости

Вељаноски приреди ифтар вечера по повод Рамазанските пости

Вељаноски приреди ифтар вечера по повод Рамазанските пости

Најчитани вести