Македонија

Вељановски: Вчера 70.000 граѓани рекоа „ДА“ за избори на 5 јуни

Вељановски: Вчера 70.000 граѓани рекоа „ДА“ за избори на 5 јуни

Директорот на Драмски театар, Роберт Вељановски на својот Фејсбук профил напиша дека вчера 70.000 граѓани рекле ДА за избори на 5 јуни 2016.

Чув од сигурни извори, а и други људи причаат по градов дека, синоќа 70.000 луѓе рекле: Да, за избори на 5 јуни 2016, напиша Вељановски.

veljanoski