Магазин

Вељко Ражњатовиќ си фати нова девојка

Вељко Ражњатовиќ си фати нова девојка

Синот на српската пејачка Цеца Ражнатовиќ, Вељко, иако долго време беше во врска со Маша Терзиќ, ненадејно раскина со неа и тоа во текот на заедничкиот одмор.

Вељко не губеше време, си најде нова девојка и тоа пејачка! Имено, тинејџерот веќе некое време е во врска со Анѓела Вујовиќ, која на минатогодишниот Беосонг се претстави во рамките на групата Скајс.

w469a7hg