Македонија,Крими хроника

Верижна сообраќајка во Кисела вода

Верижна сообраќајка во Кисела вода

Денешниот дожд предизвика проблеми во сообраќајот. Четири автомобили попладнево се судрија на улицата „Првомајска“ во Кисела Вода.

Најверојатно причина за верижниот судир е влажниот и лизгав коловоз.

Фото: Медиа.мк