Македонија

Весна Бејби демантира дека Игор Џамбазов имал инфаркт

Весна Бејби демантира дека Игор Џамбазов имал инфаркт

Информацијата дека Игор Џамбазов повторно имал инфаркт ја разбесни Весна Бејби Петрушевска. Таа на својот Фејсбук профил објави дека тоа не е вистина.

Овој пост на својот Фејсбук го сподели и самио Џамбазов.

igor