Магазин

ВИДЕО: Вежби со кои ќе се затегнете до перфекција!

ВИДЕО: Вежби со кои ќе се затегнете до перфекција!

Можеби мислите дека периодот пред празниците не е идеално за вежбање, но грешите!

Токму здравата доза физична активност ќе ви овозможи за време на празниците да не се здебелите хранејќи се со калориски бомби.

На ова кратко видео се прикажани неколку ефикасни вежби кои ќе го придвижат вашето тело и ќе го подобрат неговиот тонус во краток рок.

Добрата вест е то со овие вежби ќе работите и на подобро држење на телото, зголемување на мускулната маса и топење на мастите.

Погледнете…