петок, 28 јули 2017  |  Вести денес: 43

Вибер има нова опција – криење на пораки

viber

Последни вести

Вибер е една од најупотребуваните апликации на мобилните, но има нова тајна која не сте ја забележале, иако секојдневно го користите.

Имено, воведена е опција да се сокријат пораките.

Па, од сега нема потреба да се грижите ако некој ви го фаќа телефонот, можете да ги заштитите пораките.

Еве како да го направите тоа.

Најчитани вести