Магазин

ВИДЕО: 1001 филм што мора да ги гледате пред да умрете

ВИДЕО: 1001 филм што мора да ги гледате пред да умрете

Книгата  „1001 филм што мора да ги гледате пред да умрете“ е дело на Кио (Џонатан Кеог) кој вели дека му била потребна цела година за да состави листата инспириран од Steven Jay Schneider.