недела, 23 октомври 2016  |  Вести денес: 24

Видео: 14 трансформации на славните личности

kristin-stjuart-1423936117-54563

Последни вести

Кога е изгледот во прашање, можностите за промени се безброј. Некако, секоја дама на која и е наопходна промена, најпрво почнува од фризурата.

Од друга страна пак, мажите обично пуштаат брада и мустаќи или обратно.

Меѓутоа, доколку се сомневате дека само на една не може да направи промена во целост и да го преобликува вашето лице, ова видео ќе ви го докаже спротивното.

Погледнете:

Најчитани вести