Магазин

ВИДЕО (+18): Дали би дозволиле преглед на тестисите среде улица?!

ВИДЕО (+18): Дали би дозволиле преглед на тестисите среде улица?!

Најголемата светска организација која се занимава со подобрување на животот на мажите, со акцент на рана дијагноза на ракот на простата и тестиси, „Movember“ спроведе интересна акција низ улиците на американските градови.

Убава девојка, облечена во секси униформа на медицинска сестра, ги запираше мажите на улица за да им допре тестисите и да утврди дали се здрави.

Па, мажи дали би се согласиле на преглед на вашите тестиси среде улица?