Спорт

ВИДЕО +18: Новинарките од Венецуела почнаа да ги исполнуваат ветувањата

ВИДЕО +18: Новинарките од Венецуела почнаа да ги исполнуваат ветувањата

Имено познато е дека Венецуела направи големо изненадување и во првото коло во групата Ц ја победи Колумбија со 1:0 со погодокот на Рондон. Ова значеше дека новинарки од Венецуела ќе мораат да си го одржат ветувањето кое го дадоа пред почетокот на шампионатот дека ќе продолжат да се соблекуваат ако нивните миленици победуваат.

Фудбалерите си го направија своето, па дојде редот и на презентерката која се соблече гола додека презентираше вести за случувањата во Чиле.