Магазин

ВИДЕО+18: Се сексале во парк пред детето

ВИДЕО+18: Се сексале во парк пред детето

Морничава видео снимка во која една двојка има секс среде бел ден во парк и тоа пред детето, го шокира светот.

Бизарната сцена се одиграла во Португалија на ливада во близина на река. Жената била врз мажот и за време на сексот дури и му се обраќала на девојчето што седело покрај нив.

Полицијата го испитува случајот, а на двојката им се закануваат казни.