Свет

ВИДЕО: 2013 во шест минути

ВИДЕО: 2013 во шест минути

Трагични напади, протести кои траеја со денови, смрт на познати личноти, откривање на тајни, свади и бебиња, научни откритија, природни катастрофи, нов папа…што се’ се случи во 2013.