Магазин

ВИДЕО: Абракадабра: Ги остави без текст судиите на „Америка има талент“

ВИДЕО: Абракадабра: Ги остави без текст судиите на „Америка има талент“

Членовите на жирито на „Америка има талент“ останаа без текст за време на настапот на магионичарот Смутини кој пред нивните очи изведе неколку трикови и ги воодушеви сите.

Тој покрај триковите со карти, употреби и сол, топчиња и сок, а дефинивно врвот го достигна кога стави пенкало во својот нос и го извади од устата.

Погледнете…