ТОП,Македонија

ВИДЕО: Активистите на СДСМ и СОРОС го демолираа хотелот „Плаза“!

ВИДЕО: Активистите на СДСМ и СОРОС го демолираа хотелот „Плаза“!

Активистите на СДСМ и СОРОС го демолираа хотелот „Плаза“. Во протестот пред седиштето на ВМРО-ДПМНЕ оштетен е инвентар во околината на објектот но најголема штета е направена на хотелот Плаза, јави репортерот на Канал5.

Најголема штета е причинета на хотелот Плаза, демолиран по наредба на Заев, кој не веруваме дека не сака и неговиот имот во Струмица да биде уништен на таков начин, објави телевизијата.