Македонија

ВИДЕО: Албански хеви метал – Напад на „македонската проклета раса!“

ВИДЕО: Албански хеви метал – Напад на „македонската проклета раса!“

Албанскиот „хеви метал“ бенд „Shiptarian Darkness“ своето прво издание го именувал како „Раѓање на албанската супериорност“ (The Dawn Of Shiptaryan Supremacy), објавува српски Телеграф. Најпозната нивна песна, пак, како што објавува српски Телеграф, која има најмногу прегледи на Јутјуб, е „Скендербегов напад на проклетата македонска раса“ (Skanderbeg’s Attack On The Bastard Macedonian Race).