Магазин

ВИДЕО: Алесандра Амбросио во моден едиторијал со ќерката

ВИДЕО: Алесандра Амбросио во моден едиторијал со ќерката

„Денот на мајката“ е празник што во чест на мајката и мајчинството во поголемиот дел од земјите се одбележува секоја година во март или во мај.

Дизајнерот Мајкл Корс одлучи да го одбележи овој ден со специјален моден едиторијал. Тој за својата кампања ја повика моделката која е меѓу ангелите на Викторија Сикрет Алесандра Амбросио и нејзината ќерка Анја.

Погледнете го овој пресладок едиторијал: